Dobrodošli u Borderwood

O nama

Mi smo mala odgajivačnica Border Kolija zavedena u Međunarodnoj Kinološkoj Federaciji (FCI) pod rednim brojem 5659.
Nalazimo se u Zemunu, u Srbiji.
Osnovni cilj nam je da pravilnom selekcijom, redovnim zdravstvenim kontrolama, odgovornim odnosom i poštovanjem njihove specifične prirode uzgajamo zdrave i kvalitetne predstavnike ove rase. Želja nam je da postignemo sklad između eksterijernih i radnih karakteristika. Smatramo da nijednu od ove dve strane ne treba zanemariti, već težiti postizanju ravnoteže i uzgoju Border Kolija koji će svoj pun potencijal pokazati kako na izložbama u lepoti, tako i u radu.
Naši psi su naši prijatelji odgajani i negovani sa puno ljubavi. Njihovo zdravlje i kvalitetan život su na prvom mestu. U skladu sa tim smatramo se odgovornim da svakom štenetu iz Borderwooda pronađemo i obezbedimo uslove u kakvim odrastaju i žive naši psi  – jer je Borderwood pre svega dom srećnih i zadovoljnih pasa pa tek onda odgajivačnica.

Sofija i Mladen

E-mail

borderwoodkennel@gmail.com

Kontakt

+381/64 1906504+381/60 3165889
saznajte više

Borderwood

Rekli su o svojim Borderwood psima

Borderwood

Naš cilj

Zdravlje

Zdravlje naših pasa nam je uvek na prvom mestu. Roditelji štenaca

Zdravlje

Zdravlje

only best cocktails

You Can Choose Any Cocktail
You Want

We love experimenting with homemade bitters and infused syrups, but sometimes you just want a cocktail that’s edited and streamlined.

Najnovije iz Borderwood-a

Vesti

send us a message

Have Any Questions?

If you have any questions regarding bartending services or your dealings with us, please do not hesitate to contact us at this contact form!

get our latest news

Subscribe Our
Newsletter

[mc4wp_form id="481"]