Dobrodošli u Borderwood

O nama

Mi smo mala odgajivačnica Border Kolija zavedena u Međunarodnoj Kinološkoj Federaciji (FCI) pod rednim brojem 5659.
Nalazimo se u Zemunu, u Srbiji.
Osnovni cilj nam je da pravilnom selekcijom, redovnim zdravstvenim kontrolama, odgovornim odnosom i poštovanjem njihove specifične prirode uzgajamo zdrave i kvalitetne predstavnike ove rase. Želja nam je da postignemo sklad između eksterijernih i radnih karakteristika. Smatramo da nijednu od ove dve strane ne treba zanemariti, već težiti postizanju ravnoteže i uzgoju Border Kolija koji će svoj pun potencijal pokazati kako na izložbama u lepoti, tako i u radu.
Naši psi su naši prijatelji odgajani i negovani sa puno ljubavi. Njihovo zdravlje i kvalitetan život su na prvom mestu. U skladu sa tim smatramo se odgovornim da svakom štenetu iz Borderwooda pronađemo i obezbedimo uslove u kakvim odrastaju i žive naši psi  – jer je Borderwood pre svega dom srećnih i zadovoljnih pasa pa tek onda odgajivačnica.

Sofija i Mladen

E-mail

borderwoodkennel@gmail.com

Kontakt

+381/64 1906504+381/60 3165889
saznajte više

Borderwood

BORDERWOOD PSI
NAŠI PSI

NAŠ PONOS

saznajte više

Borderwood

Rekli su o svojim Borderwood psima

Oskar je našoj porodici doneo radost, vedrinu, sreću, novu energiju i aktivnost. Veoma je zahtevan po pitanju pažnje i vremena koje mu posvećujemo ali zato nam uzvraća svojom ljubavlju, privrženošću i vernošću! Obožavamo ga!!!

Zlata & Oskar

Čovek na četiri noge, u pravom smislu te reči, gde god da idem ne može da prodje bez njega. Ogromna maza koja obožava decu, a naše male pse brani i ne da nikome da ih pogleda popreko. Obicno ga zovu policajac, kad god se neki psi posvadjaju u parku on staje izmedju. On je moja velika beba, i uvek će ostati.❤️

Anja & Sky

Divan pas i divan prijatelj. Pametan, koliko mu daš škole toliko i nauči. Veran, sa stalnim pogledom u vlasnika i željom da ugodi. Prijatelj dece, njihov saigrač (unuci) sa krajnje prihvatljivom dozom ljubomore. Obožava šetnju, kupanje… Prijateljski odnos sa drugim psima. Srećan sam što ga imam.

Aleksandar & Billy

Ebi je vesela i živahna. Svi je znaju po tome što je pametna, jako brzo usvaja komande. Promenila nam je život, baš smo zadovoljni. Border koliji su jako nestašni ali i pametni i snalažljivi.

Porodica Jocić-Knežević & Ebi

Vesela, razigrana, aktivna, radoznala… Jednom rečju predobar pas a ja presrećan.

Milan & Eni

On je jedna velika maza, voli da se češka, obožava da trči i da ide u duge šetnje, da nije pas bio bi turistički vodič. Koni je planinar i avanturista, obišao je pola Srbije. Penjao se na Rtanj, Goliju, kao i na najviši vrh Srbije-Midžor… neumoran je. Voli stalno da ide drugim stazama, da se kupa u rekama i jezerima, al ne voli da se kupa u kadi. Kad vidi ovce pada u trans i gubi kontrolu. Dovoljno mu je reći jednom ili dva puta da nešto uradi i odmah posluša – ne voli da se kritikuje, uvredi se ko čovek. Kad ide u šetnju odlično sluša i stalno je pušten. Voli da mu se priča i traži stalno nepodeljenu pažnju. Obožava da leži na sred dvorišta i gleda u daljinu, kao neki mudrac.

Bojan & Koni

Pored toga što mi ispunjava svaki dan, zahvaljujući njemu ostvario mi se san. Našao mi je devojku i ljubav mog života, nemati ovakvog psa bila bi greota. Sve u svemu Eps je jedan divan i pametan pas, jedna dobrica i velika duša, uz sve to on mene sve razume i hoće da sluša.

Stevan & Eps

Meni je ona savršena, voli sve pse i ljude. Ponaša se zaštitnički, poslušna je, voli da se mazi.

Tesa & Ema

Omilljen član uže i šire porodice, druželjubiv, razuman, pažljiv, nežan a uvek zabavan, razigran i raspoložen za svaku akciju.

Porodica Cvijić & Jazz

Arči je veoma poslušan, privržen i pas izuzetnog karaktera. Nerazdvojni smo, od prvih dana se lako prilagodio porodici i postao njen najvoljeniji član.

Marija & Arči

Emi je pobednik. Emi je druželjubivi umiljati čupavac, koji zove na igru svakog živog stvora. Voli da kroz igru i nagradice rešava „pametne“ igračke i da trči sa drugarima. Emki moja ljubav!

Minja & Emi

Asja je vedra gospodjica, sa karakterom. Punopravni član, koji celu porodicu drži u formi i na okupu!

Porodica Marjanović & Asja

Borderwood

Naš cilj

Zdravlje

Zdravlje naših pasa nam je uvek na prvom mestu. Roditelji štenaca

Zdravlje

Zdravlje

only best cocktails

You Can Choose Any Cocktail
You Want

We love experimenting with homemade bitters and infused syrups, but sometimes you just want a cocktail that’s edited and streamlined.

Najnovije iz Borderwood-a

Vesti

🏆 INTERNACIONALNI ŠAMPION!🏆

10.12.2019. – Flower of Old Hill Pascal „Mojo“ (Curtis x Lana) i Bite My Dust of Borderwood „Lola“ (Drake x Blues) sada su i  Šampioni Makedonije, a Modžo je postao i 🏆 INTERNACIONALNI ŠAMPION! 🏆 Na CAC izložbi…

Blues kao model

6.12.2019. – Blues kao model na promociji nove hrane za pse

Agility finale prvenstva Hrvatske

23.11.2019. – Agility finale prvenstva Hrvatske u Zagrebu. Takmičenje u Agilitiju, treninzi, SAR (trening za psa spasioca) i druženje sa prijateljima.

send us a message

Have Any Questions?

If you have any questions regarding bartending services or your dealings with us, please do not hesitate to contact us at this contact form!

get our latest news

Subscribe Our
Newsletter

[mc4wp_form id="481"]